Снимка Булфото, архивМатематикът отрича щабът да е вземал пари. С ежедневния

...
Снимка Булфото, архивМатематикът отрича щабът да е вземал пари. С ежедневния
Коментари Харесай

Проф. Витанов отрича щабът да е вземал пари

Снимка Булфото, списък

Математикът отхвърля щабът да е вземал пари. 

С ежедневния си коментар на пандемичната обстановка в България, професор Николай Витанов разяснява и обвиняванията, че щабът за битка с ковид е прибирал огромни суми пари за активността си, написа.

Ето какво написа той във Фейсбук:

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 01 юни 2021 година

Обстановката е съгласно упованията. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.646, което ще рече, че упованията за идващите дни са за продължаващо стесняване на болестта. Както се очакваше, паднахме под 20 000 дейни случаи. Посоката е надолу - към 15 000. Здравната система се разтоварва. Нека лекарите и те малко да си отдъхнат. Докато някои ги подлагат на критика, аз им споделям - отлично. Лесно е да критикуваш, когато не си бил на фронта и не знаеш какво е да се биеш против съперник с голи ръце.

Индикаторите за смяна на тренда не престават да са с доста ниски стойности. Което ще рече, че нови разновидности на вируса не се виждат да върлуват из страната. Трябва да държим това оптимално дълго време. Смъртността се чака да е 20-на индивида дневно, упованията са за последователно понижаване и тук.

Днес, за многообразие, ще ви покажа една карта за риска. Но не за България, а за Европа. Правим и такива. Виждате, че ситуацията е спокойна, животът се възвръща бавно. Има две страни с леко нараснал риск от наша позиция, само че и там нещата отиват на добре към този момент.

Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе диря ги и аз тия пусти пари. Нищо не съм получил. Минал съм се значи. Ако тези специалисти, дето приказват за десетките хиляди, ми оказват помощ да намеря къде са моите пари, давам 10% на първия, който ги покаже къде са. Тъй де, богат ще стана, би трябвало и той да намаже индивида, задето ми е оказал помощ. Давайте, казвайте кой ги е раздавал, че да вървя да си ги диря.

Ама покажете доказателства, че са раздавани, че като ида да си ги диря, да не стана за смях. То тука " една жена на пазара сподели, че взимали пари " не върви. Ще ми отговорят " Ами иди, тази жена от пазара да ти ги даде ". Затова давайте стоманени доказателства. Награда - 10% от парата, която взема.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР